RLI- Rotray Leadership Institute

איך וכיצד ניתן למשוך אחרים, למשוך חברים מיומנים, מוכשרים,

בעלי כושר מנהיגות וידע מקצועי, אשר יצעידו את הארגון קדימה,

לעתיד טוב יותר.

יכולתו של ארגון לעשות זאת, חייב להיות מלווה ביכולת ההסתגלות לאחר, יכולת הסתגלות לשינוי מהותי בקיים ולראות קדימה את הארגון בעתידו.

שינוי ויכולת ההסתגלות לשינוי ולחידוש, הינה בעלת חשיבות מכרעת לעתידו ולהמשך התפתחותו של הארגון.

פיתוח תכנית אסטרטגית ארגונית וטיפוח דור ההמשך, על ידי איתור מנהיגים מתאימים, בעלי פוטנציאל גבוה וערך מיוחד, המסוגלים להנהיג ולהוביל את הארגון בעתידו, הכשרתם וזיהוי של מנהיגים פוטנציאליים, מתוך הארגון, הינו הפתרון להצלחת וחיזוק הארגון.

פיתוח עתודה ניהולית ומקצועית, מנהיגות צעירה, רעננה וחדשה, לצד השמירה על החברים הקיימים, הינו אחד האתגרים הקשים והחשובים ביותר הניצב בפנינו, אך קיומנו תלוי בזיהוי ובחירה נכונה של “יורשים פנימיים”, מנהיגים המתאימים להוביל את הארגון ולהכשרתם למנהיגות ארגונית עתידית.

סדנת המנהיגות של רוטרי בינלאומי, היא תכנית פיתוח מנהיגות, רב-אזורית ומטרתה היא להרחיב את הידע ברוטרי ובמיומנויות של מנהיגות ברוטרי, לאותם אלו שבאמת מעוניינים  להתפתח ולפתח את השתתפותם ברוטרי ולאלה שזוהו על ידי מועדוני רוטרי כבעלי פוטנציאל בהנהגת המועדונים. הזדמנויות חינוכיות אלה, ילמדו כישורים, שיועילו לחברים בחייהם ובשירות ההתנדבותי שלהם.

אני בטוח, כי סדנה זו תעניין ותועיל לכם בהמשך הדרך.

חיים קנת עו”ד

נגיד רוטרי  ישראל 2021-2022

דבר מנהלת סדנת מנהיגות רוטרי- RLI  לשנת 2021/22

שלום,

יודעת אני שהעיסוק ברוטרי לחלקכם, הוא משני, כפעילות של נתינה לקהילה, אבל כולי תקווה, שמכאן תוכלו לקחת איתכם גם ‘צידה’ לעיסוקכם העיקרי.

ברצוני לאחל לכם, סדנה מהנה ומוצלחת ומאחלת לכם שתיקחו איתכם להמשך דרככם ברוטרי, בסיום סדנה זו, תובנות לעשייה ולמנהיגות במועדוניכם וגם באזור.

הסדנה מוכרת כסדנה לפיתוח מנהיגות בקרב רוטריונים ותיקים וצעירים, המאותרים על ידי בעלי תפקידים במועדונים ובאזור, כבעלי פוטנציאל לקידום בארגון בשנים הבאות.

אני בטוחה שתקבלו כלים לפיתוח, העמקת והרחבת הידע, בכל הקשור לתחומי העיסוק והפעילות של רוטרי בעולם ובאזור ותשתמשו בידע זה בעתיד .

תודה לכולכם על נכונותכם להשתתף בסדנה , לעו”ד חיים קנת – נגיד האזור שאפשר לקיים אותה בשנת נגידותו ולכל המרצים שנכונו להעניק מהידע שלהם למשתתפי הסדנה.

מאחלת לכולנו הצלחה והנאה, רעות טובה והמשך חברות ופעילות משותפת ברוטרי.

בברכת הרוטרי לשנה זו – ‘עשייה משנה חיים’

נג”ל יעל לצרוס

אחראית סדנת מנהיגות באזור

Rotary Leadership Institute Division Chair

דבר מדריך האזור – נג”ל אלון בנדט

ייחודו של ארגון הרוטרי הוא במיגון האנושי, ביכולות המקצועיות וברצון של חבריו לפעול למען הזולת ממקום של רצון טוב ואהבת אמת.
המאה ה 21 מציבה בפני ארגון הרוטרי אתגרים גדולים, מגיפת קורונה שמסרבת להעלם, אסונות טבע שתופחים והתחרות רבה עם מגוון עצום של ארגונים שפועלים
לצד רוטרי, מחייבים אותנו להיות יצירתיים, יזמים ומהירי תגובה, כיאה לארגון שחרט על דגלו את הסיסמא Action of People Rotary.
כדי להתמודד ביעילות עם האתגרים, אנחנו חייבים בשדרה ניהולית , איכותית, ארגונית, שתוכל לממש את חזון הרוטרי, להיות גורם משמעותי בקהילות שלנו ובעולם
ולקדם פעילות, שתיצור עולם וחברה טובים יותר.
סדנת המנהיגות RLI לשנת 2021 ,שבחרתם להשתתף בה, נבנתה מתוך הבנה, שעליה לתת לכם כלים וידע, שיסייעו לכם להכיר את רוטרי לעומק, על מגוון
האפשרויות שבו ובהנחה שככל שמוטת הידע שלכם, תהייה רחבה. כך תוכלו להביא לידי ביטוי, את כישוריכם המנהיגותיים והניהוליים ברוטרי ובמקומות אחרים.
אני תקווה, שבתום הסדנא, תחזרו למועדוניכם ותתרמו מניסיונכם ומהידע שלכם, להוביל את המועדון להישגים ולהצלחות. כמו כן, שתמצאו את הדרך להשתלב
בפעילות האזורית ולתרום את הידע, הניסיון והכישורים שלכם, למען הקהילה ולמען המשך הצלחתו של ארגון הרוטרי.

מאחל לכם סדנא פורייה , מהנה ומוצלחת.

בברכת
Rotary People of Action
נג”ל אלון בנדט- מדריך האזור
ARRFC Region 24