אנו נחושים למגר את מחלת הפוליו מהעולם לנצח. אנו גם מחנכים ומכשירים קהילות, למגר מחלות אחרות ולהרחיב את הגישה לשירותי בריאות.

אנו מאמינים, כי בריאות טובה, היא זכותו של כולם.

עם זאת, 400 מיליון אנשים בעולם, אינם יכולים להרשות לעצמם,

או אין להם גישה, לטיפול רפואי בסיסי.

מחלות גורמות לסבל, כאב ועוני למיליוני אנשים ברחבי העולם. לכן הטיפול והמניעה של מחלות כה חשובים לנו. אנו מובילים מאמצים גדולים וקטנים כאחד. הקמנו מרפאות זמניות, מרכזי תרומת דם ומתקני הכשרה בקהילות לא מצויות המתמודדות עם התפרצויות וגישה לבריאות. אנו מתכננים ובונים תשתית המאפשרת לרופאים, מטופלים וממשלות לעבוד יחד.

חברינו נלחמים במחלות כמו מלריה, איידס, אלצהיימר, טרשת נפוצה, סוכרת ופוליו. מניעה חשובה, ולכן, אנו מתמקדים גם בחינוך לבריאות והבאת אנשים לשמיעה, ראייה וטיפול שיניים שגרתי.

כיצד הרוטרי מסייע ועוזר?

אנו מחנכים ומכשירים קהילות, לעצור את התפשטות המחלות המסכנות חיים. לחברי רוטרי מאות פרויקטים, בתחום הבריאות ברחבי העולם בכל זמן נתון.

לכל נושא, יש ללחוץ על התמונה כדי לעבור  לקבלת חומר נוסף

רוטרי נלחמת בתחלואה

ההשפעה שלנו על מחלה

קרן רוטרי משנה את העולם, על ידי מתן מענקים לפרויקטים ופעילויות ברחבי העולם ובחצר האחורית שלכם.

65 מיליון דולר נתרמו ע”י רוטרי במענקים למלחמה במחלות

99.9% – צמצום מקרי הפוליו בעולם, מאז תחילת התוכנית שלנו למיגור מחלת הפוליו בשנת 1985.

רוטרי גורם לדברים מדהימים לקרות, כמו:

אספקת מים נקיים: רוטרי עבדה עם שותפים כדי לספק ליותר מ -80% מאנשי גאנה, מים נקיים, להילחם במחלות תולעת גינאה.

הפחתת הידבקות באיידס: בליבריה, חברי הרוטרי עוזרים לנשים להיבדק לאיידס בתחילת ההיריון. הם השתמשו בטיפול טרום לידתי, כדי להפחית את זיהומי האיידס החדשים בילדים ב -95 אחוזים במשך שנתיים.

סיום הפוליו: חברי הרוטרי מילאו תפקיד מרכזי בהבאת העולם לסף מיגור הפוליו. מאמציהם לא סיימו רק את הפוליו ב -122 מדינות, אלא גם יצרו מערכת להתמודדות, עם מספר עדיפויות בריאות אחרות, כגון אבולה.

לאתר מלחמה באלצהיימר של רוטרי בינלאומי- לחץ כאן- https://adrag.org/ords/f?p=BLOG3000:HOME::::::

לתרומה לקרן הרוטרי למלחמה בתחלואה: אלצהיימר, מלריה, מחלות, פוליו, ועוד- לחץ כאן- https://my.rotary.org/en/donate