עמיתים נהריה

אשכול: חוף

ב8 לאפריל 2020, בנשיאות של שאול פייטלוביץ, מועדון רוטרי עמיתים נהריה פעל למען הקהילה, בעקבות התפרצות נגיף הקורונה.

המועדון תרם 10,000 ש”ח לעמותת ידידי המרכז הרפואי לגליל, לקניית ציוד. הייתה אז מחשבה שאין מספיק מכונות הנשמה בארץ.

נוסף לזה, מועדון רוטרי עמיתים נהריה תרם 3 מכונות קפה אספרסו וקפסולות לצוותים הרפואיים שעבדו במחלקות של חולי קורונה במרכז רפואי לגליל.

בתמונה רואים את דבורה אביטל , שהיום היא נשיאת המועדון לשנה 2020-2021 בזמן התרומה.

מועדון האינטראקט עמיתים נהריה, גם פעל למען הקהילה, בזמן הקורונה: חברי המועדון התקשרו לבתי אבות ודיברו עם אנשים מבוגרים שהיו מאוד בודדים כתוצאה מההמלצות שהנכדים לא יכולים לבקר, וגם פיתחו קשרים בין לאומיים עם אינטראקט מארצות שונות בפגישות זום, ופיתחו פרויקט משותף עולמי: להקליט ולפרסם סיפורים אישיים על גזענות וחוסר כבוד לזולת. בפרויקט , כל אחד יכול לשלוח סיפור בכל שפה שרוצים, והאינטראקטים דואגים לתרגום לאנגלית ופירסום במדיה.

כתובת המועדון:סער, ישראל

יום ושעת המפגש: רביעי בשעה 19:45