מלגות רוטרי

קרן רוטרי והמועדונים משקיעים במנהיגינו ובפילנתרופים העתידיים שלנו,

על ידי מימון מלגות ללימודי תואר ראשון ושני.

סוגי מלגות

מועדוני רוטרי מציעים מלגות ללימודים תיכוניים, לתואר ראשון או לתואר שני.

מלגות מועדון רוטרי ניתנות על ידי מועדונים בודדים ופתוחות לכל אחד, למעט חברי רוטרי ובני משפחותיהם.

צור קשר עם המועדון המקומי שלך לקבלת מידע על הבקשה ודרישות הזכאות.

קרן רוטרי מציעה מלגות לבוגרי אוניברסיטאות ואנשי מקצוע, ללימודי שלום ויישוב סכסוכים.

מלגות שלום רוטרי זמינות למועמדים המעוניינים להשתתף בתואר שני או בתעודה, באחת משש האוניברסיטאות השותפות שלנו.

למד אודות דרישות הזכאות והמגבלות של מלגת השלום ברוטרי.
לפרטים נוספים- לחץ על הקישור לאתר- לחץ כאן https://my.rotary.org/en/peace-fellowship-application

רוצה להציע מלגה?

מועדוני רוטרי יכולים לפנות לקרן הרוטרי, לקבלת מענקים אזוריים ועולמיים, לתמיכה במלגות.

מענקים עולמיים מיועדים לסטודנטים לתארים מתקדמים הלומדים בחו”ל, באחת משבעת תחומי המיקוד של רוטרי: קידום השלום, מלחמה במחלות, מתן מים נקיים, תברואה והיגיינה, הצלת אמהות וילדים, תמיכה בחינוך, צמיחת כלכלות מקומיות והגנה על הסביבה.

המלגות נמשכות בין שנה לארבע שנים ויכולות לכלול תוכנית לימודים שלמה.

מלגות מענקים עולמיים ממומנות באמצעות מזומנים או קרנות ייעודיות אזוריות בהתאמה לקרן העולמית.

ניתן להשתמש במענקים אזוריים על מנת לתת חסות לסטודנטים ללימודי תיכון, לתואר ראשון או לתואר שני הלומדים כל נושא, מקומי או מחו”ל.

המלגה עשויה לכסות כל פרק זמן, החל מתכנית הכשרה בשפה של שישה שבועות ועד לימוד אוניברסיטאי או יותר.

חברי רוטרי חיוניים לגיוס מועמדים מוסמכים למלגות רוטרי לשלום.

אתה יכול לקדם את השלום באזורים בעייתיים ברחבי העולם, על ידי קידום מלגות שלום ותמיכה במועמדים לשלום בתהליך הבקשה.