ברכות למשתתפי הסדנה למנהיגות רוטרי RLI)1)

לכל משתתפי RLI– סדנת המנהיגות של רוטרי ישראל שלום רב,

שלום רב,

הננו שמחים על נכונותך להשתתף בסדנת Rotary Leadership Institute

סדנת המנהיגות של רוטרי באזור 2490 שהיא בעלת הכרה הניתנת על ידי רוטרי בינלאומי, באזורים שונים בעולם.

הסדנה  מוכרת כסדנה לפיתוח מנהיגות בקרב רוטריונים ותיקים וצעירים,

אתם נבחרתם מקרב בעלי תפקידים באזור ובמועדונים, בשל היותכם חדורי מטרה בתפקודיכם ומסירותיכם  המאפיינים את אלה המתאימים לנו לקידום  שדרת המנהיגות בתנועה בשנים הבאות.

אנו שמחים על שהצלחנו שוב לקיים את סדנת RLI בשנת רוטרי הנוכחית, זו מחויבת המציאות, במיוחד לאחר הפסקה של שלוש שנים שלא התקיימה.

לכם המשתתפים, יוענק במהלך הפגישות ידע מעשיר בהקניית כלים לפיתוח מיומנות בכל הקשור לתחומי העיסוק והפעילות של רוטרי בעולם ובאזור.

עם סיום הסדנה מקבל כל משתתף תעודה וסיכת-דש אותה תוכלו לענוד בגאווה.

שנה זו אנו ניצבים בפני אתגר יוצא דופן בכך שהסדנה  תתקיים  ב-ZOOM

במשך 5 פגישות בתאריכים: 7.6,  10.6, 14.6, 21.6, 24.6. בין השעות  19:30 – 22:00

אתם תקבלו הרבה חומר עיוני (באנגלית) שיישלח למייל האישי של כל אחד מהמשתתפים.

אנו מעוניינים שתשארו קבוצה מגובשת ותומכת ושנמשיך הקשר בפגישותינו אתכם בשנים הבאות. ולכן תאריך מפגש פיזי לסיום הסדנה וחלוקת תעודות וסיכות יימסרו בהמשך ובהתאם להוראות משרד הבריאות.

עלות הסדנה למשתתף  –  150שח' לכל  חמשת המפגשים! זאת לכיסוי הוצאות המתחייבות מטעם הנהלת RLI העולמית.

מדריכי הסדנה נג"ל רן לין ונג"ל יעל לצרוס אשר הוכשרו  והוסמכו על ידי מדריכים מרוטרי בינלאומי יחד עם מרצים מוזמנים נוספים.

אסיים,  באיחולי הצלחה ובריאות טובה וימים יפים לנו ולכל עם ישראל.

בברכת "רוטרי מחברים עולמות"

מתי הראל- נגיד רוטרי ישראל                                  נל' אריאלה סגל

לשנת 2019-2020                                                       מדריכת האזור