אודות רוטרי

Rotary היא רשת עולמית המונה 1.2 מיליון חברים, מנהיגים ופתרונות בעיות שרואים עולם בו אנשים מתאחדים ונקטים בפעולה ליצירת שינוי מתמשך – ברחבי העולם, בקהילות שלנו ובעצמנו.

במשך למעלה מ- 110 שנה, אנשי הפעולה של רוטרי השתמשו בתשוקה, באנרגיה ובאינטליגנציה שלהם בכדי לנקוט בפעולות בפרויקטים. בין אוריינות לשלום ועד מים ובריאות, אנו תמיד פועלים לשיפור העולם שלנו ואנחנו נשארים מחויבים עד הסוף.

למידע נוסף על המבנה שלנו והבסיס שלנו והחזון האסטרטגי שלנו.

מה אנחנו עושים

חברי רוטרי מאמינים שיש לנו אחריות משותפת לנקוט בפעולות בנושאים המתמשכים ביותר בעולם. 35,000+ המועדונים שלנו עובדים יחד כדי:

• לקדם שלום
  • להילחם במחלות
  • הספק מים נקיים, תברואה והיגיינה
  • הצלת אמהות וילדים
  • תמיכה בחינוך
  • צמיחהכלכלות מקומיות

המשימה שלנו

אנו מספקים שירות לאחרים, מקדמים יושרה ומקדמים הבנה עולמית, רצון טוב ושלום באמצעות חברותינו למנהיגים עסקיים, מקצועיים וקהילתיים.

אנחנו בוני קהילה

אנו משתפים פעולה עם מנהיגי הקהילה שרוצים לעבוד על פרויקטים שיש להם השפעה אמיתית ומתמשכת על חייהם של אנשים.

אנו אנשי פעולה

אנו מחברים בין אנשים נלהבים עם פרספקטיבות מגוונות כדי להחליף רעיונות, ליצור קשרים עם חברות לכל החיים, ובעיקר לפעול לשינוי העולם.

אנחנו פותרי בעיות

יחד, אנו מיישמים את הניסיון המקצועי והמחויבות האישית שלנו כדי להתמודד עם הבעיות המתמשכות ביותר של הקהילה שלנו, למצוא דרכים חדשות ויעילות לשיפור הבריאות, היציבות והשגשוג ברחבי העולם.

אנחנו יוצרי הזדמנויות

חברי רוטרי מחפשים הזדמנויות לשיפור הקהילות שלנו כיום ומשקיעים בדור הבא למחר.

אנחנו עובדים אחרת

אנו רואים אחרת: הפרספקטיבה הרב תחומית שלנו עוזרת לנו לראות אתגרים בדרכים ייחודיות.

אנו חושבים אחרת: אנו מקבלים מנהיגות ומומחיות לנושאים חברתיים – ומוצאים פתרונות ייחודיים.

אנו פועלים באחריות: התשוקה וההתמדה שלנו יוצרים שינוי בר-קיימא.

אנו עושים את ההבדל בבית ובעולם: ניתן למצוא את חברינו בקהילה שלך וברחבי העולם.

גיוון, שוויון והכלה

כרשת גלובלית השואפת לבנות עולם בו אנשים מתאחדים ונמצאים בפעולה ליצירת שינוי בר-קיימא, רוטרי מעריך גיוון וחוגג את התרומות של אנשים מכל הרקעים, ללא קשר לגילם, מוצא, גזע, צבע, יכולות, דת, מעמד, תרבות, מין, נטייה מינית וזהות מגדרית.